Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Γιάννης Μπούτος: “Ο Τριαντάφυλλος λέει ότι δεν θα ξανακάνει εκπομπή μέχρι να μας βάλουν πάλι όλους μαζί”

“Θεώρησα ότι θα είμαι ο κατάλληλος για τη θέση του backstage, γι’ αυτό και αυτοπροτάθηκα”.

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε ο Γιάννης Μπούτος. Ο πρώην παίκτης του GNTM μίλησε για τις τηλεοπτικές συζητήσεις στις οποίες βρίσκεται, ενώ σχολιάζει την πρόσφατη ατάκα του Τριαντάφυλλου, ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει ποτέ καλοκαιρινή εκπομπή, όπως έκανε πέρσι στο «Καλοκαίρι Yes».

«Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη θα ήταν ένα πολύ ωραίο δίδυμο για την καλοκαιρινή εκπομπή του ΟΡΕΝ. Γενικά ο σταθμός στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πρωτοτυπεί. Θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω στην εκπομπή, γιατί θέλω να δοκιμαστώ περισσότερο στον χώρο της τηλεόρασης», δηλώνει αρχικά ο Γιάννης Μπούτος.

«Πολύ πιθανό να υπάρξει σύγκριση με την περσινή εκπομπή, ο κόσμος είναι ο κριτής. Καλώς ή κακώς εμείς ήμασταν μια παρέα άγουρη, ήμασταν όλοι νέοι στον χώρο αλλά ταυτόχρονα αυθόρμητοι, γι’ αυτό και μας αγάπησε ο κόσμος», απαντά σε σχετική ερώτηση της Μυρσίνης Κοντού.

«Ο Τριαντάφυλλος λέει ότι δεν θα ξανακάνει καλοκαιρινή εκπομπή μέχρι να μας βάλουν πάλι όλους μαζί. Δυστυχώς, δεν έχω επαφές με τα παιδιά εδώ και μήνες. Μπορεί να είναι πολύ απασχολημένοι ή να μην είδαν την κλήση μου», σχολιάζει με νόημα ο Γιάννης Μπούτος.

Κλείνοντας και όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Γιάννης Μπούτος αποκάλυψε πως πρόκειται να συμμετάσχει στο νέο μουσικό reality του ΟΡΕΝ, με τίτλο Trap Star.

«Αυτοπροτάθηκα για ένα project που είναι τώρα στα προσχέδια. Έχουμε δώσει τα χέρια αλλά δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Δεν είναι ντροπή, όταν ξέρεις την αξία σου, να κάνεις εσύ την πρόταση για δουλειά. Θεώρησα ότι θα είμαι ο κατάλληλος για τη θέση του backstage, γι’ αυτό και αυτοπροτάθηκα», δηλώνει ο Γιάννης Μπούτος.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Η αναστολή των εμπορικών συναλλαγών της Τουρκίας με το Ισραήλ θα συνεχιστεί έως ότου εξασφαλιστεί μια μόνιμη κατάπαυση πυρός στη Γάζα καθώς και η...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Περισσότερες από τις μισές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο που σημειώθηκαν πέρυσι στον κόσμο είχαν ως αιτία τους την κλοπή διαπιστευτηρίων, ένα ζήτημα, αυτό της στιβαρότητάς...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με κάθε επισημότητα η ΠΑΕ Βόλος μαζί με την ΕΠΣ Θεσσαλίας στηρίζουν την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ. Αναλυτικά η...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ & ΓΕΣ, επισκέφθηκε νησίδες και νησιά του Αν....