Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ζωή Κρονάκη: Μας συστήνει για πρώτη φορά τον επί 14 χρόνια σύζυγό της – “Μόλις την είδα, είπα: εδώ είμαστε”

Αφωνη η δημοσιογράφος με την έκπληξη του συζύγου της στον αέρα της ΕΡΤ.

Τη Ζωή Κρονάκη υποδέχθηκε στην εκπομπή «Μπαμπάδες» το Μεγάλο Σάββατο (4/5) ο Τάσος Ιορδανίδης. Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ άνοιξε την καρδιά της μιλώντας για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία, ενώ έμεινε άφωνη όταν ο σύζυγός της «εισέβαλε» απροειδοποίητα στο πλατό για να της κάνει έκπληξη.

«Όταν γνωρίστηκα με τον Τάσο, εκείνος είχε το εξής μαγικό, που δεν είναι πολύ εύκολο να το συναντήσεις: ήξερε τι ήθελε. Έχω πολλές φίλες στην ηλικία μου και δεν έχουν ακόμα κάποια σοβαρή σχέση ή δεν έχουν παντρευτεί. Ο Τάσος ήξερε ότι «θέλω αυτό από σένα» και το είχε ξεκαθαρίσει», είπε αρχικά η Ζωή Κρονάκη.

«Όλα κύλησαν πολύ εύκολα, πολύ γρήγορα και πολύ ξεκάθαρα. Αισθάνθηκα αυτή την ασφάλεια και τη σιγουριά ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που πατάει στα πόδια του στα αλήθεια, γιατί μέχρι εκείνο το σημείο ένιωθα ότι εγώ ορίζω τα πράγματα. Εκεί κατάλαβα ότι μπορεί να υπάρξει ένας συνοδοιπόρος και αφέθηκα», εξομολογείται η παρουσιάστρια της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είμαστε ένα ζευγάρι που δεν έχουμε πάρει ποτέ κανένα δώρο, δεν έχουμε γιορτάσει επέτειο, μας τη θυμίζει η κουμπάρα μας. Είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, αγκαλιάζει και φιλάει τα παιδιά συνέχεια, λέει πολύ το «σ’ αγαπώ», είναι ένας αυστηρός αλλά και δοτικός μπαμπάς», δήλωσε για τον σύζυγό της η Ζωή Κρονάκη.

Εκείνη τη στιγμή, ο Τάσος Ιορδανίδης κάλεσε στο πλατό τον σύζυγο της δημοσιογράφου, Τάσο Παναγιώταρη, με την ίδια να μένει με το στόμα ανοιχτό.

«Στην αρχή μου ζήτησε τον αριθμό μου και του τον έδωσα με ένα λάθος ψηφίο επίτηδες», αποκάλυψε στη συνέχεια της κουβέντας η Ζωή Κρονάκη, με τον σύζυγό της να παραδέχεται πως τη διεκδίκησε αρκετά μέχρι να καταφέρουν να είναι μαζί. «Μόλις την είδα, είπα: εδώ είμαστε», τόνισε ο Τάσος Παναγιώταρης.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

To Sustainable Island Mobility Plan (SIMP) αποτελεί την πρώτη ερευνητική πρωτοβουλία της ομάδας του CIVINET Greece-Cyprus πριν ακόμα ιδρυθεί το ίδιο το δίκτυο με την μορφή...

LIFESTYLE

Το ατελιέ του άνοιξε ο Βασίλης Ζούλιας και υποδέχθηκε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με την κάμερα του Happy Day. Ο γνωστός σχεδιαστής ξενάγησε στην παρουσιάστρια...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η χορτοφαγική διατροφή, vegetarian και vegan προσφέρει πολλά οφέλη για τη συνολική υγεία, καθώς μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και καρδιακών παθήσεων, σύμφωνα...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άγιοι Ανάργυροι, Καματερό, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Πειραιάς, Ιθάκη, Κάρπαθος, Λουτράκι, Κόρινθος, Σύμη, Πύργος , Ρόδος και Αστυπάλαια είναι οι 12 δήμοι που αναμένεται αναπροσαρμογή...