Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αφρικανική σκόνη: «Υποχωρεί σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά» – Η ανάρτηση Αρναούτογλου

Η αφρικανική σκόνη υποχωρεί σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Όπως τονίζει σε ανάρτησή του ο ίδιος, το φαινόμενο θα υποχωρήσει σταδιακά μέχρι και αργά το βράδυ της Τετάρτης.

«Οι βροχές της Πέμπτης ανα εξάωρο με μια ματιά! Υποχωρεί μέχρι και αργά το βράδυ απόψε σταδιακά η σκόνη από τα δυτικά προς τα ανατολικά (παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)», αναφέρει αρχικά ο Σάκης Αρναούτογλου.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Οι βροχές της Πέμπτης ανα εξάωρο με μια ματιά!

Υποχωρεί μέχρι και αργά το βράδυ απόψε σταδιακά η σκόνη από τα δυτικά προς τα ανατολικά (παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Οι άνεμοι την Πέμπτη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 στο βόρειο ιόνιο και το βόρειο αιγαίο, και στα 5-7 μποφόρ στα νοτιότερα τμήματά τους. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 20-24 βαθμούς στα βόρεια, τους 20-21 βαθμούς στα δυτικά, τους 25-27 στα ανατολικά ηπειρωτικά και στους 22 με 24 βαθμούς στα νησιά του αιγαίου

Γενικά καλος θα είναι ο καιρός το ερχόμενο Παρασκευοσάββατο με εξασθενημένους ανέμους στα πελάγη και καλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Σύμφωνα και με τα σημερινά στοιχεια από την ερχόμενη Κυριακή αλλά και τις περισσότερες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας καλός θα διατηρηθεί ο καιρός στις περισσοτερες περιοχές της χώρας με λίγες τοπικές μπορες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας τις θερμές ώρες της ημέρας.

Η θερμοκρασια τα μεσημέρια θα παραμείνει σε αρκετά φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα μαζί με σχετική ψύχρα τη νύχτα και τις πρωινές ώρες.

Οσον αφορά στους ανέμους τη Μεγάλη Εβδομάδα, θα πρέπει να επικρατήσουν βοριάδες που μόνο στο Αιγαίο θα αγγίζουν τα 5-7 και πιθανόν στις Κυκλάδες τοπικά τα 8 μποφόρ)

Αν και σχετικά μακριά, με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία, αινιγματικός παραμένει για ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα ο καιρός ως προς την πιθανότητα εκδήλωσης φαινομένων και σε ποιες περιοχές της χώρας γιατί θερμοκρασιακά θα πρέπει ο αυτός να εξακολουθεί να κοιτάζει προς την άνοιξη!

Για ότι νεότερο φυσικά κα θα υπάρξει ενημέρωση μέσα από την συγκεκριμένη σελίδα!».

Παράλληλα, στην ανάρτησή του αναφέρεται και στην υποψήφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές και συμπληρώνει πως: «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις συγκινητικές ευχές σας όσον αφορά στην υποψηφιότητα μου στις Ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ. Δεν έχω λόγια!

Θα ήθελα φίλες και φίλοι να γνωρίζετε επίσης ότι:

– Δεν θα τυπώσω κανένα πολιτικό φυλλάδιο για να βρείτε στα γραμματοκιβώτια σας – είναι κάτι που άλλωστε αντιτιθεται στην οικολογική μου συνείδηση.

– Δεν πρόκειται να σταυρώσω και να μοιράσω ψηφοδέλτια υποτιμώντας τη νοημοσύνη και την αντίληψή σας.

Με μεγάλη εκτίμηση!

Σάκης Αρναούτογλου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Περισσότερες από τις μισές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο που σημειώθηκαν πέρυσι στον κόσμο είχαν ως αιτία τους την κλοπή διαπιστευτηρίων, ένα ζήτημα, αυτό της στιβαρότητάς...

ΔΙΕΘΝΗ

Η αναστολή των εμπορικών συναλλαγών της Τουρκίας με το Ισραήλ θα συνεχιστεί έως ότου εξασφαλιστεί μια μόνιμη κατάπαυση πυρός στη Γάζα καθώς και η...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ & ΓΕΣ, επισκέφθηκε νησίδες και νησιά του Αν....

LIFESTYLE

Στην κάμερα του MAD και το ειδικό πρόγραμμα «MAD Questions – The Elections Edition» μίλησε η Νόνη Δούνια. Το γνωστό πρώην μοντέλο και υποψήφια...