Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ορεινή Κορινθία: Στο «Παίδων» ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» – Δεν τον άφησαν να δει τον 15χρονο γιο του

Ο 47χρονος συνεχίζει να αρνείται την εξέταση DNA, ενώ η γυναίκα του και τέσσερα από τα παιδιά της οικογένειας παραμένουν άφαντοι. Σε βάρος του 47χρονου εκκρεμούν δύο δικαστήρια, ενώ σταματά και η καταβολή του μισθού του από τον δήμο Ερέτριας για την τηλεργασία από το λαγούμι της oρεινής Κορινθίας.

Ούτε χθες το βράδυ επετράπη στον αυτοαποκαλούμενο «παλαιοχριστιανό» να δει τον 15χρονο γιο του στο Παίδων.

Εκεί όπου παραμένει και ως συνοδός η 19χρονη αδελφή του.

«Μόνο το μεγάλο παιδί μπορώ να δω το ενήλικο», ανέφερε ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» στο LIVE NEWS.

Με εντολή εισαγγελέα το ανήλικο αγόρι φιλοξενείται στο Παίδων μέχρι να διασφαλιστεί κατάλληλο μέρος διαμονής και όχι το… λαγούμι στην Ορεινή κορινθία. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 47χρονου, σπίτι έχει βρεθεί.

Άφαντοι η μητέρα και τα παιδιά

Η μητέρα παραμένει άφαντη μαζι με τα τέσσερα παιδια της οικογένειας.

«Είναι καλά στην υγεία τους και ασφαλείς από όσο έμαθα από κάποια πληροφορία που μου ήρθε οπότε ναι σίγουρα είμαι πιο ήσυχος», συνέχισε ο 45χρονος.

Δεν θα δώσει DNA

Ο 47χρονος εξακολουθεί να αρνείται να δώσει δείγμα γενετικού υλικού στις αρχές.

«Από την στιγμή που δεν επιλέγει να δώσει ένα δείγμα βιολογικό στις αρχές αυτό σημαίνει θα τεθεί το ζήτημα της απείθειας εκ νέου από την εισαγγελία αυτό όμως θα το δούμε σε δεύτερο χρόνο», υπογράμμισε ο δικηγόρος του 45χρονου «παλαιοχριστιανού», Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Για τις κατηγορίες του εμπρησμού οχήματος και επίθεσης κατά αστυνομικών θα δικαστεί και η 38χρονη σύζυγός του. Μέχρι την εκδίκαση τόσο εκείνη όσο και ο 47χρονος πρέπει να δίνουν το παρόν σε αστυνομικό τμήμα, ωστόσο εκείνος δεν προτίθεται να εμφανιστεί μέχρι το δικαστήριο.

«Έχει σήμερα τον όρο να εμφανιστεί σε αστυνομικό τμήμα στις 23 φλεβάρη την έχω ενημερώσει προκειμένου να πράξει και η συγκεκριμένη τα δέοντα και να εμφανιστεί», ανέφερε ο δικηγόρος της 38χρονης, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Τέλος ο μισθός από το Δημόσιο

Η διαδικασία αναστολής της καταβολής μισθού στον 47χρονο, ο οποίος από το 2020 πληρωνόταν για εξ αποστάσεως εργασία στον δημο Ερέτριας έχει ξεκινήσει , με τον ίδιο να σκοπεύει όπως λέει να κινηθεί νομικά.

«Λάβαμε υπόψιν 2 θέματα πρώτων το θέμα της υγείας που ήταν πάρα πολύ σοβαρό και ότι ήταν πολύτεκνος και από ανθρωπιστικής πλευράς είπαμε να τον εξυπηρετήσουμε», τόνισε ο πρώην δήμαρχος Ερέτριας, Γιάννης Δημητρόπουλος.

Μάλιστα αναμένεται να ζητηθεί στον 47χρονο να επιστρέψει και χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΛΑΣ, με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών, προχώρησε στην απαγόρευση πραγματοποίησης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, που είχε εξαγγελθεί για τις 5 το απόγευμα, στο Κέντρο...

ΕΛΛΑΔΑ

«Έμφραγμα» αναμένεται να προκαλέσει στην Αθήνα και σε μεγάλο κομμάτι της χώρας η αυριανή απεργία, την οποία έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ. Η συμμετοχή συνδικάτων...

LIFESTYLE

Αντιμέτωποι με ένα απρόοπτο περιστατικό βρέθηκαν ο Νικόλας Ράπτης και το συνεργείο του Breakfast@Star την ώρα των δηλώσεων. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός συνομιλούσε με...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανακοίνωση από τον ΕΦΚΑ αναφέρει πως οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών. Αλλαγές στις ημερομηνίες από τις...