Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Ο κύκλος της ήττας έκλεισε – Μήνυμα των πολιτών ότι δεν δέχονται τη χειραγώγηση της ψήφου

Το μήνυμα ότι ο κύκλος της ήττας έκλεισε, στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επικράτηση των προοδευτικών υποψηφίων στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Από την Κουμουνδούρου τονίζουν ότι το χθεσινό αποτέλεσμα είναι μεγάλη ρωγμή στην αλαζονεία, την μονοκρατορία και την οικογενειοκρατία Μητσοτάκη και πως οι πολίτες έστειλαν μήνυμα ότι δεν δέχονται την χειραγώγηση της ψήφου.

Ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτελούν και μάλιστα σε ότι αφορά την Περιφέρεια Θεσσαλίας είχε προσωπικά επενδύσει. Ο ίδιος είχε πραγματοποιήσει αρκετές επισκέψεις για να στηρίξει τον Δημήτρη Κουρέτα, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου.

Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του, «αυτή είναι η πρώτη ήττα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας και δεν θα είναι η τελευταία. Οι πολίτες έδειξαν πως δεν ανέχονται άλλο την κοροϊδία της κυβέρνησης».

Χθες στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου βρίσκονταν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του ο κ. Σταθάκης, η εκπρόσωπος Τύπου, Δ. Αυγέρη και οι δύο γραμματείς κ.κ. Βασιλειάδης και Σβίγκου, από τους οποίους ενημερώθηκε ο κ. Κασσελάκης για τα αποτέλεσμα και τη ροή των αποτελεσμάτων.

Στη συνέχεια ζήτησε να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τους υποψήφιους που κατάφεραν να εκλεγούν και να τους συγχαρεί.

Η μεγάλη ανατροπή και αλλαγή, όπως επισημαίνουν από την Κουμουνδούρου, ειδικά στο Δήμο της Αθήνας, καταδεικνύει, όπως αναφέρουν, την αναγκαιότητα και τη σπουδαιότητα της συνένωσης των προοδευτικών δυνάμεων για τη νίκη, τον ακηδεμόνευτο των δυνάμεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε ό, τι αφορά τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, σε ένα άλλο επίπεδο, αυτό που τονίζουν είναι ότι η αυτόνομη κυβερνώσα Αριστερά παραμένει στόχος, όπως ακριβώς τον περιέγραψε ο κύριος Κασσελάκης.
Τέλος, ερωτηθείς σε πρωινή συνέντευξή της για το αν το χθεσινό αποτέλεσμα πρέπει να θεωρείται επαναφορά του ΠΑΣΟΚ, η Δώρα Αυγέρη είπε χαρακτηριστικά: «Μην περάσουμε από την γαλάζια αλαζονεία στην πράσινη αλαζονεία».
Επόμενος σταθμός για την Κουμουνδούρου, όπως λένε οι ευρωεκλογές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Ένας στους οκτώ ανθρώπους στον κόσμο είναι παχύσαρκος. Αυτό προκύπτει από μια μελέτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που δημοσιεύθηκε σήμερα Παρασκευή από το...

LIFESTYLE

“Ήταν 5 δευτερόλεπτα μίας εσωτερικής συζήτησης, που ίσως κακώς εκτέθηκε”, παραδέχεται η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού. Τη δική της απάντηση στα επικριτικά σχόλια που...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο ανακοίνωσε σήμερα, 1η Μαρτίου 2024, τη νέα σύνθεση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου με θητεία για το εξάμηνο από 1η Μαρτίου...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η ένταξη της εξασφάλισης ενεργειακής αυτονομίας των σχολείων του Χαλανδρίου, μέσω των προγραμμάτων «Ηλέκτρα» και «Net metering», ανακοινώθηκε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...