Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ναόμι Κάμπελ με τη BMW της, θα κάνει την πλέον εντυπωσιακή εμφάνιση στις Κάννες

Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα μπορούν και πάλι να απολαύσουν μια αποκλειστική υπηρεσία μεταφοράς με πολυτελή οχήματα από την τρέχουσα γκάμα του κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων. Η BMW χρησιμοποιεί επίσης τα φώτα της δημοσιότητας στις Κάννες για την παρουσίαση ενός ξεχωριστού οχήματος.

Μετά την περσινή επιτυχημένη παγκόσμια πρεμιέρα της παραγωγής της BMW Films “The Calm”, η BMW θα παρουσιάσει τώρα μια one-off δημιουργία που βασίζεται στην BMW XM στο πλαίσιο της δημιουργικής συνεργασίας με την Βρετανίδα supermodel, Ναόμι Κάμπελ. Στην 77η εκδοχή του, το διάσημο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών θα προσελκύσει και πάλι ένα πλούσιο καστ σκηνοθετών, ηθοποιών και κινηματογραφόφιλων από όλο τον κόσμο στην Κυανή Ακτή το διάστημα 14 – 25 Μαΐου 2024.

Ωστόσο, η απονομή του πολυπόθητου Χρυσού Φοίνικα δεν είναι το μοναδικό σημαντικό γεγονός στην πόλη. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, τα βλέμματα στρέφονται όλο και περισσότερο στην κοσμοπολίτικη Croisette και σε πολλά ακόμα hotspot των Καννών. Για την BMW, το φεστιβάλ αποτελεί επομένως την ιδανική σκηνή για να παρουσιάσει τα τελευταία της μοντέλα στην πολυτελή κατηγορία σε ένα απαιτητικό διεθνές κοινό.

Για το σκοπό αυτό, τόσο οι διοργανωτές όσο και οι επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους πολυτελή οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων. Ο αποκλειστικός στόλος των 200 και πλέον οχημάτων που θα μεταφέρουν τους αστέρες και τους εξέχοντες προσκεκλημένους στους δρόμους γύρω από το Palais des Festivals et des Congrès θα είναι επίσης διαθέσιμος στους διοργανωτές του φεστιβάλ και σε ορισμένους από τους επίσημους συνεργάτες του.

Μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει μοντέλα όπως οι αμιγώς ηλεκτρικές BMW i7, BMW iX και BMW i5, καθώς και η BMW XM με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης. Η BMW επέκτεινε τη συνεργασία της με τη Ναόμι Κάμπελ που ξεκίνησε πέρυσι. Το τελευταίο προϊόν αυτής της δημιουργικής συνεργασίας είναι η BMW XM Mystique Allure. Εμπνευσμένη από την Βρετανίδα supermodel αυτή η μοναδική εκδοχή της XM θα κάνει μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση στις Κάννες στις 15 Μαΐου.

Η συνεργασία έκανε τα πρώτα της βήματα πέρυσι με την καμπάνια “Dare to be You” για το λανσάρισμα της BMW XM. Παράλληλα με την επιτυχημένη καριέρα της στην πασαρέλα, η Ναόμι Κάμπελ έχει επίσης καθιερωθεί ως ηθοποιός και δημιουργική οραματίστρια και θεωρείται μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στην παγκόσμια σκηνή της μόδας.

Η δέσμευσή της για την αύξηση της ποικιλομορφίας στον κλάδο την έχει καταστήσει ‘σημαιοφόρο’ για την επόμενη γενιά ανερχόμενων ταλέντων στον κόσμο της δημιουργικότητας και της μόδας. Τα κοινά χαρακτηριστικά που μοιράζονται η Ναόμι Κάμπελ και η BMW XM είναι το διαρκές πρωτοποριακό πνεύμα και η ικανότητά τους να επιδεικνύουν ισορροπία και αυτοπεποίθηση.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίντεο κατά της παραπληροφόρησης με στόχο την προστασία των εκλογικών διαδικασιών στις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου έδωσαν στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θετικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν οι επιχειρηματίες στο νησί της Ρόδου ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν. «Η τουριστική σεζόν μπήκε με το δεξί, έχουμε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και το έκανε μάλιστα με εμφατικό τρόπο, νικώντας δίκαια την -επί διετία κάτοχο του τίτλου- Ομόνοια με 3-0, στον τελικό που διεξήχθη στο στάδιο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Νέα Δημοκρατία συγχαίρει τη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) και τον επικεφαλής της πρόεδρο Γιώργο Στασινό, για την ανάδειξή της σε πρώτη δύναμη στις...