Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει Άστον Βίλα

Το βράδυ της Πέμπτης (8/5, 22:00) ο Ολυμπιακός βρίσκεται απέναντι στην μεγαλύτερη πρόκλησή του, την πρόκρισή του σ’ έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Κόντρα στην Άστον Βίλα το “Γ. Καραϊσκάκης” θα είναι κατάμεστο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στους φίλους του το αυστηρό νομικό πλαίσιο, ζητώντας να στηρίξουν την ομάδα με φωνή, πάθος και καρδιά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Φίλαθλοι,

Η ομάδα μας βρίσκεται μπροστά στη μεγάλη πρόκληση της πρόκρισης στον τελικό του UEFA Europa Conference League. Το βράδυ της Πέμπτης (9/5, 22:00) ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την Aston Villa στο «σπίτι» μας, για να γράψει Ιστορία.

Σε αυτή την σπουδαία στιγμή, η προστασία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας είναι πάνω από όλα. Γι’ αυτό, όποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο για το παιχνίδι, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πλησιάσει το «Γ. Καραϊσκάκης».

Βάσει του νέου νόμου, σε περίπτωση που σε έλεγχο από την Αστυνομία διαπιστωθεί η μη κατοχή ή η κατοχή μη ονομαστικού εισιτηρίου ή εισιτηρίου επί του οποίου το αναγραφόμενο ονοματεπώνυμο είναι διαφορετικό από αυτό του κατόχου του, τότε πέραν της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο, θα επιβληθεί στον κάτοχο του εισιτηρίου βαρύτατο πρόστιμο, ενώ απειλείται με σοβαρότατες ποινές και η ΠΑΕ, που μπορεί να περιλαμβάνουν το κλείσιμο της θύρας όπου συντελέστηκε η παράβαση ή ακόμα και του γηπέδου συνολικά.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:00 και για την είσοδο στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και της πιθανότητας να χαθεί μέρος του αγώνα, πηγαίνουμε νωρίς στο γήπεδο, ώστε με άνεση και χωρίς πίεση να λάβουμε θέση στην κερκίδα.

Προστατεύουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και τον στηρίζουμε με τη φωνή μας, με πάθος και καρδιά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε περισσότερους από 145.000 ανέρχονται οι νέοι 18 και 19 ετών, οι οποίοι θα λάβουν φέτος την οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ στο πλαίσιο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πρέπει να προσλάβουμε μια καινούργια οικονομία, μια καινούργια πραγματικότητα. Και να καταλάβουμε αυτή την καινούργια οικονομία και την καινούργια πραγματικότητα. Πρέπει να την ενσωματώσουμε...

ΕΛΛΑΔΑ

Αεροπορική επίδειξη έστρεψε τα βλέμματα στον Αττικό ουρανό, στο Παλαιό Φάληρο στο ύψος του Φλοίσβου, όταν το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής...

ΔΙΕΘΝΗ

Επίθεση με βαλλιστικό πύραυλο δέχθηκε ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά που πλέει στην Ερυθρά Θάλασσα. Το M/T Wind είχε δέσει πρόσφατα στη Ρωσία και...